hu.news
1950

Püspök: Ferenc pápa tévhite hivatalos

"Ferenc pápa tévhite hivatalos" - jelentette ki a nyugdíjba vonult püspök , a 94 éves Rene Henry Gracida, abyssum.org blogján.

Gracida ezt a megjegyzést arra a hírre írta, Ferenc pápa publikálta a tévhitű irányelveit, ahol engedélyezte a Buenos Aires-i püspökök értelmezését az Acta Apostolicae Sedis újságban, ami az Apostoli Szentszék hivatalos hírlapja.

Ferenc pápa ráadásul mindkét dokumentumot "hivatalos tananyagnak" nevezte.

Kép: © Jeffrey Bruno, Aleteia, CC BY-SA, #newsFxjdcrihqc
Gratia copiosa
Amit Ferenc pápa kimond, leír az mind hivatalos. Tudjuk ni hangzott el a család szinóduson? Mindenki elolvasta a bulletinokat? Voltak egyáltalán? Benedek pápa idején mind egyes napról készült és megjelent az interneten, például az evengelizációról szólóról, amit konkrétan tudok, mert utána néztem. Ezen Ferenc pápa még bíborosként nem vett részt, Minden katolikus tudja mit jelent …More
Amit Ferenc pápa kimond, leír az mind hivatalos. Tudjuk ni hangzott el a család szinóduson? Mindenki elolvasta a bulletinokat? Voltak egyáltalán? Benedek pápa idején mind egyes napról készült és megjelent az interneten, például az evengelizációról szólóról, amit konkrétan tudok, mert utána néztem. Ezen Ferenc pápa még bíborosként nem vett részt, Minden katolikus tudja mit jelent magistérium? Mi a szinódus? Ki ls miért hívja össze? Milyen hatásköre van, kik vannak ott, milyen döntést hozhatnak, annak milyen egyház jogi ilyen és olyan jogi következményei vannak? Minden katolikus tudja mi az, hogy exhortatio? Olvasta az Amoris laetitiat? Minden katolikus képes erről véleményt formálni? Képes például ezt a hírt értelmezni? Kiknek szól ez a hír és miért vágják hozzánk, akik valamilyen érthetetlen okból még mindig kinyitjuk ezt az oldalt? Meghallgattam Barsi Balázs atya adventi konferencia beszédét. Nem szólt erről az ügyről. Nekem az a véleményem mimdenki ezt akarta még aki nem akarta is. Vagyunk olyan lelki, spirituális kondícióban és teologiailag felkészültségúek, hogy a püspököknek a partvonalról bekiabáljunk? Ha igen, akkor az tegye meg, aki nem , az hallgasson. Magyarországon 9 millió 700 ezer eredeti táltos ősmagyar és valódi autentikus őskeresztény a protestánsokkal együtt nem áldozik, ennelfogva nem gyónt előtte. Így állunk az ÚR színe előtt. Az nincs az Amoris laetetitában, hogy ezután tilos szentségi házasságot kötni., tilos szentül élni benne és tilos szentnek lenni., tilos a családnak közösen minden nap imádkoznia. Sőt az sincs, hogy a plébánosnak káplánnak tilos a katekizmus szerint a házasságról tanitani, hizzátenném midezek összefüggését a többi szentséggel az Eucharisztiával, a gyónással, a papsággal, az Isten Országával és az Üdvösséggel és az örök élettel és az Anyszentegyházzal kapcsolatban, ami az Üdvösség szakramentuma. Nem tilos. Böjte Csaba azt mondja 50 családból 48-ban nem imádkoznak. Ez is a püspökök és a jezsuiták hibája?