lowoa
3144

Nemzetközi Világjárvány-Szerződés - a WHO előretörése a világuralom felé

13.05.2022 | www.kla.tv/22513 A WHO 2022. március 1-én megkezdte a tárgyalásokat Genfben a "Nemzetközi Világjárvány-megelőzési és -ellenőrzési …
lowoa
Az Egészségügyi Világszervezet: Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat és a Pandémiaszerződés
Az Egészségügyi Világszervezet továbbra is támogatja a "Pandémiaszerződés" létrehozására irányuló kezdeményezését. Csodálatosan hangzó szavakat használva, mint például "egy szilárdabb globális egészségügyi struktúra kiépítése, amely megvédi a jövő generációit", a Szerződés úgy hangzik, mint valami, amiről …More
Az Egészségügyi Világszervezet: Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat és a Pandémiaszerződés
Az Egészségügyi Világszervezet továbbra is támogatja a "Pandémiaszerződés" létrehozására irányuló kezdeményezését. Csodálatosan hangzó szavakat használva, mint például "egy szilárdabb globális egészségügyi struktúra kiépítése, amely megvédi a jövő generációit", a Szerződés úgy hangzik, mint valami, amiről mindannyian álmodtunk. Lásd: "Globális vezetők egyesülnek a nemzetközi pandémiaszerződésre irányuló sürgős felhívásban".
De mint minden ilyen jellegű elit kezdeményezésnél, itt is a részletekben rejlik az ördög, és elég gyakran a szemünk előtt rejtőzik. Ahelyett, hogy itt részletes kritikával szolgálnánk, a következő cikkekben és videókban számos jó kritikát olvashatnak átgondolt tudósoktól:
James Roguski: "Ezek a javasolt módosítások további szuverenitást, ellenőrzést és jogi hatáskört engednek át az Egészségügyi Világszervezetnek.". Lásd: 'Ébredj fel és érezd, hogy ég az alkotmányunk'.
Kit Knightly: A "Pandémiaszerződés" "nemzetek feletti hatásköröket adna át egy nem megválasztott bürokratának vagy "szakértőnek", aki azokat teljes mértékben saját belátása szerint és teljesen szubjektív kritériumok alapján gyakorolhatná. Ez a technokrata globalizmus definíciója". Lásd: "A "Pandémiaszerződés" a WHO-t a globális kormányzat kezébe adja".
Tessa Lena: "az Egészségügyi Világszervezet javasolt pandémiaszerződése... potenciálisan felszámolhatja a nemzeti szuverenitást, ahogyan azt ismerjük". Lásd: "A WHO pandémiaszerződés és a gonosz banalitása".
Dr. Joseph Mercola: "Ne tévedjünk, a WHO pandémiás szerződése közvetlen támadás a tagállamok szuverenitása ellen, valamint közvetlen támadás az Ön testi autonómiája ellen.". Lásd: "A WHO pandémiaszerződés. A globális kormányzás hátsó ajtaja: "Az egyéni jogok és szabadságjogok elvétele"".
Anthony J. Hall professzor: "Egy ilyen szerződés létrehozása megfosztaná a nemzeti, állami és tartományi kormányokat a joghatóságuktól. A választott kormányok lemondanának arról a jogukról, hogy demokratikus eszközökkel, a közérdeknek megfelelően alakítsák ki a helyi egészségügyi politikát. Lásd: ""Pénzügyi visszaállítás" és gazdasági hadviselés az emberiség ellen: Hogyan kell a globális kapcsolatokat átstrukturálni a nemzeti szuverenitás biztosítása érdekében".
Nem lenne azonban bölcs dolog túl nagy jelentőséget tulajdonítani a nemzeti szuverenitás e legújabb, folyamatban lévő megsértésének. Amint azt fentebb kifejtettük, a globális elit már régóta gyakorolja a nemzeti kormányok (valamint a nemzetközi szervezetek) feletti ellenőrzést, és ennek a folyamatnak a fentebb vázolt különböző intézkedéseken keresztül történő folyamatos formalizálása csupán a legújabb (egészségügyi) részletek ebben a régóta tartó folyamatban.

Következésképpen, ahelyett, hogy ellenállásunkat ezekre a legújabb részletekre összpontosítanánk azzal, hogy ismét az elit ügynökeinek lobbizása csapdájába esünk, ahogy azt olyan szervezetek javasolják, mint az Egészségügyi Világtanács - lásd "#StopTheWHO: Hogyan léphetsz fel a nemzetközi egészségügyi rendeletmódosítások ellen" -, jobb stratégia, ha ellenállásunkat az elit teljes napirendjére összpontosítjuk azáltal, hogy az elit hatalmát a forrásánál ássuk alá.
Világkormányzati csúcstalálkozó
A világkormányzati csúcstalálkozót 2022. március 29-30-án tartották Dubaiban. Lásd a 'World Government Summit 2022' című dokumentumot. Az eseményt az Egyesült Arab Emírségek, a kegyetlen diktatúra és az emberi jogok megsértésének eme bástyája - lásd 'Egyesült Arab Emírségek 2021' - szponzorálta és látta vendégül, és összehozta "a gondolkodó vezetőket, globális szakértőket és döntéshozókat a világ minden tájáról, hogy megosszák egymással és hozzájáruljanak a jövő kormányainak alakításához elengedhetetlen eszközök, politikák és modellek kidolgozásához". Lásd: 'World Government Summit 2022'.
'A World Government Summit közösség lehetőséget nyújt a köz- és magánszektor gondolkodó vezetői számára, hogy világhírű szakértőkkel közösen tervezzenek jobb életet a polgárok számára szerte a világon. A Csúcstalálkozó a tagság és a partnerségek révén összehozza a változtatókat, hogy egy jobb jövőt alakítsanak ki az emberiség számára. Lásd: "Világkormányzati csúcstalálkozó: Közösség".
Megnyugtató tudni, hogy a Világgazdasági Világtalálkozó úgy érezte, hogy a "hétköznapi" emberek - nők, őslakosok, dolgozó emberek, szegények, hajléktalanok, munkanélküliek, földművesek, nem fehér népek, vallásos emberek... - véleményére nincs szükség, és hogy a "világhírű szakértők" nagyon is képesek "egy jobb életet tervezni a polgárok számára szerte a világon" anélkül, hogy velünk konzultáltak volna. Végül is ezek a magas rangú emberek bizonyára teljesen megértik azoknak a mindennapi küzdelmeit, akik a túlélésért küzdenek, akiknek más a világnézetük, vagy egyszerűen csak nem fehérek, gazdagok és "jó kapcsolatokkal rendelkeznek".
Mindenesetre, ahogy a házigazda ország hosszú múltja emlékeztet minket arra, hogy az emberi jogokat ki kell zsigerelni a most bevezetésre kerülő világban, ezért a csúcstalálkozón résztvevők nyilvánvalóan nagyon támogatták az Egyesült Arab Emírségek kíméletlen megközelítését az emberi jogok tekintetében.
Ahogy Derrick Broze megjegyezte a gyűlésről írt átgondolt kritikájában: "Bárkinek, akinek van működő agya... figyelnie kellene a globalista technokraták e kevéssé ismert gyűlésére... [akik] egy olyan világot képzelnek el, ahol a zsarnoki technológiai rendszerek láthatatlanok, és az átlagembernek nulla lehetősége van a kirekesztés vagy büntetés megelőzésére a társadalmi kreditpontja alapján. Lásd: 'Amíg Önt Will Smith elvonta a figyelmét, a nemzetközi elitisták a Világkormányzati Csúcstalálkozón találkoztak'.
....

A globális elit napirendjének legyőzése
Miközben elgondolkodtok ennek az elit-projektnek a nagyságán, remélem, hogy ez arra ösztönöz benneteket, hogy mélyen átgondoljátok, mit jelent az értelmes ellenállás ebben az összefüggésben. Nem lehetünk sikeresek, ha könyörgünk az elit ügynökeinek, beleértve a politikusokat is, hogy oldják meg helyettünk. Az elmúlt 18 hónapban öt olyan elnököt gyilkoltak meg, akik ellenálltak az elit által irányított narratívának, hogy emlékeztessenek minket erre.
A globális elit, amely bűnösen őrült - lásd: "A globális elit őrült - Revisited" - kíméletlenül és átfogóan bánik velünk.
Tehát a hatékony ellenálláshoz és végső soron a napirendjének legyőzéséhez olyan célzott, stratégiai fellépésre lesz szükség, amely aláássa az elit hatalmát a terve végrehajtásához.
Ha szeretnél részese lenni ennek a stratégiának, akkor a "We Are Human, We Are Free" weboldalon olvashatod el, hogyan teheted ezt meg, amely további elemzéseket, forrásokat és egy 29 stratégiai célt tartalmazó listát kínál ehhez.
Ez magában foglalja azt a kampányt, hogy a társadalom minden szektorában elutasítsák a negyedik ipari forradalomhoz és a transzhumanizmushoz kapcsolódó technológiák (beleértve az 5G és 6G, a katonai fegyverek, a mesterséges intelligencia [AI], a big data, a nanotechnológia és a biotechnológia, a robotika, a tárgyak internete [IoT] és a kvantumszámítógépek) fejlesztését és rendelkezésre bocsátását, illetve megvásárlását/használatát, mivel ezek a technológiák aláássák az emberi identitást, az emberi szabadságot, az emberi méltóságot, az emberi akaratot és/vagy a magánéletet. Lásd "A negyedik ipari forradalommal és/vagy a transzhumanizmussal szembeni ellenállással kapcsolatos stratégiai célok".
Ezen túlmenően ez magában foglalja a frontvonalban dolgozó személyzettel - a rendőrségtől, a katonáktól (valamint a veteránoktól) és a tűzoltóktól kezdve az egészségügyi szakemberekig, valamint a segélyhívókig - való együttműködést, hogy ne kényszerítsék ki a kormányok által bevezetett elit irányelveket. Csak néhány példa a frontvonalban dolgozók szervezeteire, amelyek már ellenállnak az elitprogram egy részének vagy egészének, lásd: Police for Freedom, Global Veterans Alliance, World Doctors Alliance, Operation Freedom of Choice, Australian Firefighters Alliance és Bravest For Choice.
Ezen kívül és még egyszerűbben letölthet egy egyoldalas szórólapot, amely meghatározza a döntő fontosságú erőszakmentes akciók rövid sorozatát, amelyet bárki megtehet. Ez a szórólap, amely jelenleg 15 nyelven (cseh, dán, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, lengyel, lengyel, román, orosz, spanyol és szlovák) érhető el, és további nyelvek is készülnek, letölthető innen: A 7 napos kampány a nagy visszaállítás ellen".
Figyelemre méltó, hogy ez utóbbi akciók elkerülnek bizonyos problémákat. Mivel a lakosság körében szétszórt emberek akcióiról van szó, nem pedig egy helyre koncentrált emberekről (mint a gyűlések esetében), rendkívül nehéz megszakítani őket. Ezért gyakorlatilag kiküszöbölik az erőszakos elnyomás kockázatát.
Ha a "Nagy Újraindítással" (és a kapcsolódó programokkal) szembeni stratégiai ellenállás vonzó számodra, fontold meg, hogy csatlakozol-e a "We Are Human, We Are Free" Telegram csoporthoz (a link elérhető a weboldalon).
Következtetés
Az elmebeteg globális elit elindította egy régóta tervezett programjának utolsó szakaszát, amelynek célja az emberi népesség jelentős részének kiirtása és az életben maradottak rabszolgasorba taszítása. Az egész társadalomban vannak ügynökeik (beleértve a nemzetközi szervezeteket, mint az ENSZ és a WHO, politikusok, egészségügyi személyzet, kormányzati és vállalati média), akik szerepet játszanak a program végrehajtásában a nevükben.
Ha le akarjuk győzni ezt a programot, elegendő megfontolt és bátor embert kell mozgósítanunk, hogy stratégiai lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy aláássuk a Globális Elit hatalmát, hogy ezt a programot ránk kényszerítse. Ezt a fent leírtak szerint lehet megtenni.
Miközben mérlegelitek a részvételeteket, ne feledjétek ezt. Ha most nem harcolunk sikeresen az emberiségünk védelmében, akkor a jövőben egyetlen embernek sem lesz lehetősége harcolni. Ez a "most vagy soha" mindannyiunk számára.
Ebben az értelemben ez a végső csata.
lowoa
Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében az országos vészhelyzet megszüntetése, a tudományos integritás helyreállítása és az emberiség elleni bűncselekmények kezelése érdekében.

Declaration IV - Restore Scientific Integrity
Dr. Malone, Dr. McCullough, Dr. Yeadon és Dr. Cole a vakcinákról és a kormány zsarnokságáról.
One more comment from lowoa
lowoa
HÍRDESSÉTEK KI A STOP WHO PROGRAMJÁT!!!!
ITT AZ ÚJABB VARIÁNS, OTT AZ ÚJABB VARIÁNS, LEZÁRÁS, QR KÓD, QR KÓDOS “ÚTLEVÉL”, TÁRSADALMI, KÍNAI TÍPUSÚ KREDITRENDSZER, ERRŐL KELLENE AZ EMBEREKNEK BESZÉLNI, LÁTJUK, HOGY MILYEN TÁJÉKOZATLAN AZ UTCA NÉPE!!!!
MINDENKI BESZÉLJEN AZ ISMERŐSEINEK EZEKRŐL A DOLGOKRÓL!!!
AZ ÚJ 12 PONT ÍGY KEZDŐDIK:
1, KÍVÁNJUK A WHO-BÓL VALÓ KILÉ…More
HÍRDESSÉTEK KI A STOP WHO PROGRAMJÁT!!!!
ITT AZ ÚJABB VARIÁNS, OTT AZ ÚJABB VARIÁNS, LEZÁRÁS, QR KÓD, QR KÓDOS “ÚTLEVÉL”, TÁRSADALMI, KÍNAI TÍPUSÚ KREDITRENDSZER, ERRŐL KELLENE AZ EMBEREKNEK BESZÉLNI, LÁTJUK, HOGY MILYEN TÁJÉKOZATLAN AZ UTCA NÉPE!!!!
MINDENKI BESZÉLJEN AZ ISMERŐSEINEK EZEKRŐL A DOLGOKRÓL!!!
AZ ÚJ 12 PONT ÍGY KEZDŐDIK:
1, KÍVÁNJUK A WHO-BÓL VALÓ KILÉPÉST
2, KÍVÁNJUK AZ ORSZÁG KATONAI SEMLEGESSÉGÉT, MAGYARORSZÁG NE VEGYEN RÉSZT S-O-H-A SEMMIFÉLE HÁBORÚBAN!!!!
3, A SZÜKSÉGÁLLAPOT MINDENKORI ELTÖRLÉSÉT
4, TESTI ÖNRENDELKEZÉS, ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BEVATKOZÁSOK, OLTÁSOK SZABAD MEGVÁLASZTÁSÁT, MIND A FELNŐTTEK, MIND A GYEREKEK RÉSZÉRE IS! NE LEGYEN KÖLTELEZŐ OLTÁS A GYEREKEKNEK SEM!!!!
5, OLTÁSI STÁTUSZ ALAPJÁN MINDENFÉLE, MINDENKORI DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSÉT!!!
6, QR KÓD HASZNÁLATÁNAK BESZÜNTETÉSÉT
7, EU-S OLTÁSI ÚTLEVELET NE FOGADJA EL MAGYARORSZÁG
8, KÖZVETLEN, ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST KATONAI, EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEKBEN, A SZERINT DÖNTSENEK, AMIT A LAKOSSÁG AKAR, KÖZVETLEN, DIREKT NÉPSZAVAZÁSOKKAL ÉS KÖZVETLEN DEMOKRÁCIÁVAL!!!!
9, MENTELMI JOG ELTÖRLÉSÉT, POLITIKAI BÜNÖZÉS MEGSZÜNTETÉSÉT!!!! A KORÁBBI POLITIKAI MUTYIKBÓL SZERZETT, KORÁBBAN Á-L-L-A-M-I TULAJDONÚ GYÁRAK, FÖLDEK, CÉGEK, VAGYONOK ELKOBZÁSÁT, VISSZAVITELÉT AZ ÁLLAMHOZ!!!!
10, KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA MEGSZÜNTETÉSÉT, EZEK CSAK ÖNMAGUKAT KÉPVISELIK, NEM A LAKOSSÁGOT!!!! MINDEN FONTOS KÉRDÉSBEN HÉTVÉGÉN ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN, MINT SVÁJCBAN, A TELJES KÖZVETLEN, NEM KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA VISSZAÁLLÍTÁSÁT
11, SAJÁT MAGYAR PÉNZT, FÜGGETLENEDÉS A FED ÉS rtschld BANKHÁZAKTÓL, A MAGYAR PÉNZ LEGYEN A SZENT KORONÁÉ, NE A rtschildoké!!!!
12, MINDEN W0RLD 3CONOMIC FORUM KORÁBBI TAGOT, VAGY AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLÓ, VAGY ÁLLT SZEMÉLYT VAGY SZERVEZETET ÖRÖKRE KITILTANI A POLITIKAI ÉLETBŐL, PÁRTOT NE INDÍTHASSON, KÖZTISZTSÉGET NE VISELHESSEN!!!!EZ LEGYEN ÉRVÉNYES AZOK GYEREKEIRE, MINDENNEMÜ FELMENÖIRE, ÉS AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOALTBAN ÁLLÓ SZEMÉLYEKRE. AZ ÁRULÓK KITILTÁSÁ A POLITIKAI ÉLETBŐL!!!!