János Barta
János Barta
256
FATIMA HARMADIK ÉS UTOLSÓ JÓSLATA – LÉGY TUDATÁBAN 2022.12.30 (Lucia nővér) „Amikor a világ békét és biztonságot kér, és megbánja mindazt a rosszat, amit tett, az új Armageddon hirtelen pusztulása …More
FATIMA HARMADIK ÉS UTOLSÓ JÓSLATA – LÉGY TUDATÁBAN
2022.12.30
(Lucia nővér)
„Amikor a világ békét és biztonságot kér, és megbánja mindazt a rosszat, amit tett, az új Armageddon hirtelen pusztulása elérkezett, és mindenki szenvedni fog.”
Ezek voltak a fatimai Szűz próféciái, amikor 1917-ben megjelent a három gyermeknek, és azt mondta, hogy ezen a napon 2025 véget ér.
Lucia mindössze 10 éves volt, amikor a jelenések megtörténtek, amelyek 1917. május 13-án kezdődtek. Lucia és két unokatestvére hat hónapon át látták Szűz Máriát egy magyaltölgyben.
Lúcia do Imaculado Coração karmelita apáca, a három gyermek utolsó túlélője, akik gondoskodtak arról, hogy láthassák Szűz Máriát a portugáliai Fátima városában, 97 éves korában, 2005. február 14-én halt meg. A coimbrai karmel kolostorban halt meg, ahol 1948 óta él.
Ezt az üzenetet olvasta fel II. János Pál pápa, aki úgy döntött, hogy nem fedi fel ezt a titkot, mert úgy gondolta, hogy ezzel pánikot és kétségbeesést hozna a világba. Most ennek az …More
Noname Senki
Ki tudja? deepl.com-mal fordítva.
Bazsó-Dombi Attila
Forrás?!
János Barta
1357

B János

Dicsőség Jézus Krisztusnak! Olyan történt velem ami még soha.Róma katólikus vagyok,de a faluba görög katólikus plébánia van.Havonta egyszer van római szentmise de ezen az utolsó misén nem volt …More
Dicsőség Jézus Krisztusnak!
Olyan történt velem ami még soha.Róma katólikus vagyok,de a faluba görög katólikus plébánia van.Havonta egyszer van római szentmise de ezen az utolsó misén nem volt átváltoztatás.A pap egy tégejből vett elő ostyákat ebből áldoztaton.Én nem mentem ,nem tudom mi történt.Átváltoztatott ostyát hozhatott magával?De akkor mi értelme így a Szentmisének?
charisma
Köszönjük a felvetést. Az egyház valódi problémái akkor látszanak, amikor az egyszerű hívő is megbotránkozik dolgokon, melyeknek nem kellene …More
Köszönjük a felvetést. Az egyház valódi problémái akkor látszanak, amikor az egyszerű hívő is megbotránkozik dolgokon, melyeknek nem kellene megtörténnie.