mision1
mision1
515
Oslobođenje Marije Magdalene
03:41
mision1
387
ZARAZNI | EPIZODA 3 | UDOMITELJSKE OBITELJI, 1. dio
14:54
mision1
339
Isus i Marija Magdalena
04:42
mision1
229
ZARAZNI | EPIZODA 1 - GRILEX Grilex je mladi reper koji je odlučio širiti svjetlo i zaraziti nas nadom kroz svoje pjesme. 🔥 ❤️ Podijelimo ovaj video i učinimo da se ovaj val radosti proširi po cijelom …More
ZARAZNI | EPIZODA 1 - GRILEX
Grilex je mladi reper koji je odlučio širiti svjetlo i zaraziti nas nadom kroz svoje pjesme. 🔥 ❤️ Podijelimo ovaj video i učinimo da se ovaj val radosti proširi po cijelom svijetu. HVALA! 🥰 Pretplatite se i ne propustite nove epizode ZARAZNIH te ostale sadržaje:
#SerijaZarazni
11:38
mision1
164
Fernando López-Mirones, znanstvenik i biolog o cjepivuMore
Fernando López-Mirones, znanstvenik i biolog o cjepivu
11:31
mision1
343
Maske i bakterije. Pazi! Upala pluća!More
Maske i bakterije.
Pazi! Upala pluća!
07:10
mision1
384
FILM MARIJINA ZEMLJA - Službeni trailer 2 Tajni agent istražuje nekoliko osoba koje tvrde da razgovaraju s Bogom Ocem, Isusom Kristom ili s njegovom majkom Marijom. Jesu li oni prevareni, lažu li, ili …More
FILM MARIJINA ZEMLJA - Službeni trailer 2
Tajni agent istražuje nekoliko osoba koje tvrde da razgovaraju s Bogom Ocem, Isusom Kristom ili s njegovom majkom Marijom.
Jesu li oni prevareni, lažu li, ili govore istinu?
MARIJINA ZEMLJA stiže u hrvatska kina 16. studenoga 2020.!
Želite li da se prikazuje u Vašem gradu? Možete u tome pomoći svojim zahtjevom na web stranici marijinazemlja.com/…v2qDdLXnm7hgpd1XPVAOBo4WZvQDAU
Hvala!
01:54
mision1
2.4K
Konopci (Cuerdas, kratki film) Jedna kratka, poticajna priča o povezanosti, poštivanju, ljubavi i pozivu Jedan kratometražni film Pedra Solisa Garcia, pobjednika Goye 2014. god. u kategoriji "Najbolji …More
Konopci (Cuerdas, kratki film)
Jedna kratka, poticajna priča o povezanosti, poštivanju, ljubavi i pozivu
Jedan kratometražni film Pedra Solisa Garcia, pobjednika Goye 2014. god. u kategoriji "Najbolji španjolski animirani kratkometražni film", započinje pričom u provincijskom sirotištu, nakon što je u njega bio primjen jedan novi član; Nicolas Solis, dječak s celebrarnom paralizom.
Svi u školi govore o njemu kao u nekomu "posebnom"... Međutim, za jednu učenicu, koja se zova Marija, on je dijete kojemu je potrebna pomoć prijateljske ruke. Iako je njezine kolegice smatraju "neobičnom", od kada je došao Nicolas, Marija mu se približi i pronalazi način kako da ga uključi u svoje igre, vežući svoju ruku s njegovom, jednim užetom.
Ovaj film nas potiče razmisliti o našem ponašanju koje činimo kada se nađemo pred osobom s posenim potrebama. Već od škole je potrebno poticati duh suradnje, kao ova učenica Marija.
Ona nam pokazuje pozitivnu stranu oporavka, potrebe da imamo jedan cilj za kojega se …More
10:53
mision1
127.1K
Pisma pateru Jakobu. Finska, 2009. Režija: Klaus Haro Sažetak: Leila je davno ubila osobu te je zato osuđena na doživotni zatvor. Nakon 12 godina u zatvoru dobije potpuni oprost kazne. Prije nego što …More
Pisma pateru Jakobu.
Finska, 2009.
Režija: Klaus Haro
Sažetak:
Leila je davno ubila osobu te je zato osuđena na doživotni zatvor. Nakon 12 godina u zatvoru dobije potpuni oprost kazne.
Prije nego što napusti zatvor, državni činovnik tumaći joj da je Jakob, stari i slijepi seoski svećenik, traži pomoćnika. Leila prihvati posao.
Radi se o pomaganju svećeniku da odgovori na pisma koja mu stižu. U pismima ljudi traže njegovu duhovnu pomoć.
Dva radikalno suprotstavljena svijeta isprepliću se u ovoj emocijonalnoj priči o oproštenju, prijateljstvu, pomaganje starima i golemoj moći Božjeg otkupljenja.
01:12:04
Marina Didak shares this
2 more comments