Schneider püspök: a világkormány felállításának jeleit már látni lehet a világban

Athanasius Schneider püspök egy új interjúban megvitatja a koronavírusra adott reakciót, és az arra adott globális válaszban „világkormány jeleit” látja. Rámutat a szabadkőműves csoportok terveire …More
Athanasius Schneider püspök egy új interjúban megvitatja a koronavírusra adott reakciót, és az arra adott globális válaszban „világkormány jeleit” látja.
Rámutat a szabadkőműves csoportok terveire is, amelyek az „egyenlőség, szabadság és testvériség érdekében” tevékenykednek, hozzátéve, hogy az arcmaszkok viselésével „mindannyian hasonlítunk az egész világon”.
Beszéd szeptember 20 Gloria.tv EVA Doppelbauer püspök Schneider tartozó interjúban hangzott el és a fontos témák között volt.
Arra a kérdésre, hogy a koronavírus elleni intézkedések tükrében milyen figyelmeztetések vannak a világdiktatúra ellen, és van-e ilyen bizonyíték, Schneider püspök kifejtette, hogy „erre nem lehetnek konkrét bizonyítékok, mert amikor egy világdiktatúra alakul, annak megszervezői elég okos emberek ahhoz, hogy semmilyen bizonyítékot ne szolgáltassanak.
A világdiktatúrát tervező embereknek „zsenik” akik „amennyire csak tudnak rejtőzködnek a terveikkel”. Ellenkező esetben "az emberek idő előtt felismernék …More