hu.news
549

Japán püspökök "az örök kárhozatba" vezetik híveiket

Aktívan támogatják a homoszexualizmust a japán püspökök - írta Jun'ya Kato november 2-án Szaitama városából Leo Boccardi érseknek, a tokiói nunciusnak címzett levelében.

A levél november 28-án a RemnantNewspaper.com online híroldalon jelent meg. A Novus Ordo Egyház kulcsfontosságú homoszexuális propagandistái közé tartozik az LMBTQ Min'na no Misa, a Nijiiro no Tomoshibi és a HIV/AIDS Desk. Utóbbit, amely a püspökök bizottsága, tavalyig a 64 éves tokiói érsek, Tarcisio Kikuchi vezette. Jelenlegi elnöke Peter Nakamura, Nagasaki érseke.

Az említett szervezetek bűntudat nélkül népszerűsítik a homoszexualitást, a homoszexuális álházasságot és a nemi szervek csonkítását. Homokos aktivistákat hívnak meg és homoszexuális eucharisztiákat szerveznek propaganda céljából, amelyeket a tokiói érsekség által küldött hírlevélben és a honlapján hirdetnek.

Ráadásul az egyházmegye médiája is támogatja ezeket az intézkedéseket. A "Katorikku Shimbun" nevű katolikus hetilap egyik cikkét egy 2019-es tokiói melegfelvonuláson is terjesztették.

Kato következtetése szerint a püspökök "az örök kárhozatba vezetnek minket", valamint megjegyzi, hogy Ferenc pápa "nem tett semmit" a homoszexualizmus hasonló mértékű térhódítása ellen se Németországban, se Belgiumban.

Nuntio Boccardi november 12-én így válaszolt: "mindig toleranciával és tisztelettel kell lennünk minden ember iránt, nem elítélve őket" - mondta ezt, míg Ferenc pont a jó katolikusokat ítéli el.

Az alábbi képeken "katolikus" aktivisták Krisztust gyalázzák a "szivárványszínű irgalmasság" reklámozásával egy tokiói melegfelvonuláson, és a tokiói Paulinus könyvesbolt homoszexuális füzeteinek árusításával. Az egyház Japánban a II. vatikáni zsinat óta rohamos hanyatlásnak indult.

#newsAtfzcjvsok