hu.news
3627

Magyarország: Ferenc homoszexuális firkálmányait

A Magyar Püspöki Konferencia december 27-én közleményt tett közzé Bergoglio homoszexuális firkálmányairól. Kijelentik, hogy a papok minden embert egyénileg megáldhatnak, függetlenül a nemétől és …More
A Magyar Püspöki Konferencia december 27-én közleményt tett közzé Bergoglio homoszexuális firkálmányairól.
Kijelentik, hogy a papok minden embert egyénileg megáldhatnak, függetlenül a nemétől és szexuális érzéseitől [stb].
A kulcsmondat: "Mindig el kell kerülnünk, hogy közös áldást adjunk olyan pároknak, akik nem házastársi kapcsolatban, az egyházban nem érvényes házasságban vagy homoszexuális élettársi kapcsolatban élnek együtt [mert ezek halálos bűnnek minősülnek]".
AI fordítás
pinteris
Egyértelmű elhatárolódást vártam volna tőlük.
Kapisztrán
Egyértelmű elhatárolódást csak az IGAZ HITHŰ FŐPÁSZTOROKTÓL lehet elvárni, senki mástól nem lehet megkapni azt, amivel nem rendelkezik! De sajnos, "ők" kevesen vannak, és még egyelőre nem jött el a nyilvános - "tömeges", azaz kis maradék - színvallás ideje, sem az ők, sem a mi számunkra, az egyedi eseteket leszámítva.
Kapisztrán
Marad a költői kérdés: mennyit ér az oltott papok áldása? Kezdve az miséik végi áldással, befejezve a Bergoglió karmesterük ajánlatával! Én személy szerint NEM KÉREK áldásaikból! Sajnos még a Zsinat utáni katolikus keresztség hatékonyságát is sikerült minimális - PROTESTÁNS - szintre csökkenteniük. Ez egy eset kapcsán derült ki, egy "páciens", aki református volt, és áttért a …More
Marad a költői kérdés: mennyit ér az oltott papok áldása? Kezdve az miséik végi áldással, befejezve a Bergoglió karmesterük ajánlatával! Én személy szerint NEM KÉREK áldásaikból! Sajnos még a Zsinat utáni katolikus keresztség hatékonyságát is sikerült minimális - PROTESTÁNS - szintre csökkenteniük. Ez egy eset kapcsán derült ki, egy "páciens", aki református volt, és áttért a katolikus hitre, felkért legyek tolmács az ortodox pap és közte, mert "problémájára" nem talált mostanáig "gyógyszert". Aki összeveti a Zsinat előtti és utáni katolikus keresztelő szertartást, megérti a lényegi különbséget. Sajnos a levét a hívek isszák meg, következményét már a bőrünkön érezzük! A megoldás: el kell végezni azokat az ÖRDÖGŰZŐ IMÁKAT, amelyeket kiiktattak a "bárányhoz hasonló vadállat" zsinati ügynökei, A. Bugnini és "barátai"!