hu.news
1511

Cristina nővér csodálja Lady Gagát a "nagy emberségéért"

Az orsolyita Cristina nővér, aki megnyerte az olasz The Voice tehetségkutatót 2014-ben, bevallotta, hogy csodálja Lady Gagát: "ő az egyik kedvenc előadóm".

A Patheos.com oldalnak a következőt mondta: "Ami igazán megfog, a művészete mellett az a bátorsága, amivel bemutatja a nagy emberségét."

Cristina nővér, aki nemrég adta elő Gaga "Born this way" számát az amerikai “The World’s Best” (lent) műsorban, elmondta, hogy "nagy tisztelet" lenne Gagával találkozni.

Gaga nettó vagyona 275 millió dollár, gyakran prostituálthoz hasonlóan öltözik fel, biszexuálisnak nevezi magát, támogatja a meleg paráználkodást és a meg nem született csecsemők gyilkosságát.

Kigúnyolta Krisztust és passióját, a vallásos jelképeket és a szerénységet. Gaga egyszer a színpadon eljátszotta, hogy Júdás lábát mossa.

#newsNyuczjwwrx

lowoa shares this
7
957. Gomora Szodoma Technika.
Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatotMore
957. Gomora Szodoma Technika.

Ilyen is volt a GooglePluson, s még valami ami fontos az Amoris Laetitia, úgyhogy akik szeretnék, hogy még az is létrejöjjön csak tessék olyan cikkel bombázni a rendszerhálózatot