hu.news
2998

Olcsó műsor: Befejezte a vallásos életet Cristina nővér

A 34 éves Cristina Scuccia nővér az olasz Novus Ordo egyház egykori sztárja volt, aki Alicia Keys No One című dalával a The Voice of Italy című tehetségkutató műsort is megnyerte. A kimondottan …More
A 34 éves Cristina Scuccia nővér az olasz Novus Ordo egyház egykori sztárja volt, aki Alicia Keys No One című dalával a The Voice of Italy című tehetségkutató műsort is megnyerte.
A kimondottan kínos videó 111 millió megtekintést ért el a Youtube-on, ami egyértelműen jelzi, hogy tartalmilag teljesen hülyeség.
November 20-án Scuccia egy piercinggel az orrában jelentette be a Verissimo-ban, egy másik olcsó tévéműsorban, hogy feladta fogadalmát, és popénekesként szeretne teljes értékű karriert befutni.
Scuccia 2009-ben csatlakozott a Szent Orsolya szerzetesrendhez, Brazíliában töltötte noviciátusát, majd 2012-ben tett fogadalmat. Ugyanebben az évben kezdett el énekesként fellépni egyházi ruhában.
Ferenc üres megfogalmazásaira támaszkodva a Verissimo műsorában elmondta, hogy "mély hálával" tekint vissza életének vallásos időszakára, mondván, hogy "a változás a fejlődés jele", de "mindig ijesztő, mert könnyebb ragaszkodni a megszokott dolgokhoz, mint megkérdőjelezni önmagunkat", ezzel …More
Bazsó-Dombi Attila
Borítékolható volt, nyilvánvaló libaság.
ancilla456
Nahát! 😂