Clicks413
hu.news
4

Nuncius: A Minden Népek Asszonyát "nem kellene tisztelni"

Az úgynevezett Minden Népek Asszonya, mely egy állítólagos amsterdami jelenés volt, nem kellene tisztelni, a híveknek pedig nem kellene tovább hirdetni ezt a jelenséget - írta a libanoni apostoli nunciatúra egy július 20-ai levélben, melyet Béchara Boutros Raï bíborosnak címeztek (IlSegnoDiGiona.com, augusztus 28, lent).

Ida Peerdeman (+1996) 56 false hamis Szűz Mária jelenést (1945-1959) kezdett terjeszteni, mely a "Minden Népek Asszonya" néven lett ismert.

Az új levél azt írja, hogy a Hittani Kongregáció 1974-es tanulmánya azt állítja Peerdemanról, hogy "nem volt tisztában a jelenések természetfeletti mivoltjában".

Már évtizedek óta ellentmondásos nyilatkozatok érkeznek, melyek megerősítik és letagadják a jelenéseket, helyi püspökök és a Vatikán egyaránt.

Az amsterdami egyházmegye kiemelte, hogy szeptember 17-én még nem érkezett új nyilatkozat a Vatikántól, ami elítélné a tiszteletet, ám vannak pozitív jelek, mint pl. az, hogy Ferenc pápa már 2019 decemberében használta a "Minden Népek Asszonya" címet.

#newsCwlncmofln

Miserere_nobis
bizony, bizony...
Atosz80
2012 - mi lesz velünk…?
Piros riasztás a világnak!
charisma
Erős kritika a látnokról angol nyelven itt:
traditioninaction.org/Questions/F079_Nations.htm