hu.news
118

A Kúria homoszexualista ismét katolikusellenes törvényt akar

Az ellentmondásos Vincenzo Paglia kúriai érsek, aki a homoszexualitást is támogatja, ismét támogatását fejezte ki a Legge Zan törvény iránt, ami egy olyan elnyomó törvényjavaslat, mely egyetlen …More
Az ellentmondásos Vincenzo Paglia kúriai érsek, aki a homoszexualitást is támogatja, ismét támogatását fejezte ki a Legge Zan törvény iránt, ami egy olyan elnyomó törvényjavaslat, mely egyetlen célja az, hogy megvédje a homoszexuális propagandát a cáfolattól.
Paglia a katolikusellenes FamigliaCristiana.it lapnak (július 1) azt mondta, hogy a törvényjavaslat "egy valós problémával foglalkozik", azt állítva, hogy "túl sok a nemi alapon történő diszkrimináció". Paglia ezt az állítást nem támasztotta alá tényekkel. Azt azonban elismerte, hogy a törvényjavaslat "inkább egy kiáltványhoz" hasonlít, és "jobban meg lehetett volna írni".
Európa-szerte az ilyen törvényeket - amelyek az iszlamista országok istenkáromlási törvényeihez hasonlíthatók - az evangéliumot hirdető keresztények üldözésére használják.
Kép: Vinzenzo Paglia, © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsTwgznhghqb