hu.news
1690

"Nagy megtévesztés": Megszentelés: Az érsek megtiltja a papoknak, hogy homoszexuális párokat "…

A lengyel származású Tomasz Peta kazahsztáni Asztana érseke és segédpüspöke, Athanasius Schneider december 19-én nyilatkozatban úgy fogalmazott, hogy Bergoglio és Fernández firkálmánya "Fiducia …More
A lengyel származású Tomasz Peta kazahsztáni Asztana érseke és segédpüspöke, Athanasius Schneider december 19-én nyilatkozatban úgy fogalmazott, hogy Bergoglio és Fernández firkálmánya "Fiducia supplicans" "nagy csalás" (CatholicHerald.co.uk).
A homoszexuális párok javasolt "megáldása" "közvetlenül és súlyosan ellentmond az isteni kinyilatkoztatásnak és a katolikus egyház töretlen tanításának és gyakorlatának".
Ferenc "kísérletének, hogy legitimálja az ilyen áldásokat", "messzemenő és pusztító következményei lesznek" - állítják: "Az ilyen áldásokkal a katolikus egyház, ha nem is elméletben, de a gyakorlatban a globalista és istentelen "gender-ideológia" propagandistájává válik".
Fő mondat: "Megtiltjuk az Asztanai Főegyházmegye papjainak és híveinek, hogy elfogadják vagy elvégezzék a szabálytalan helyzetben lévő párok és az azonos nemű párok bármilyen formában történő megáldását".
A két püspök emlékezteti Ferenc pápát, hogy "nem jár egyenesen az evangélium igazsága szerint" (Gal 2,14),…More
pinteris
Szeretném tudni, hogy a mi püspökeink hogyan viszonyulnak mindehhez!