hu.news
388

Szokatlan: A püspököt nem nyűgözte le az oligarcha média propaganda

A 61 éves írországi Waterford és Lismore püspöke, a 61 éves Alphonsus Cullinan, vasárnap egy monstranciával járta végig Waterford utcáit. Írországban minden nyilvános istentisztelet tilos. A papok kénytelenek titokban misézni.

Miután Cullinan nagypénteken keresztet vitt Waterfordon keresztül, az oligarchák médiája szidalmazta őt - írja a CatholicArena.com.

Az IrishExaminer.com (április 5) eljátszotta a besúgót, és a következő címmel közölte: "A pap kritizálja Waterford püspökét az állítólagos Covid szabályszegés miatt". Timothy Hazle atya játszotta Júdás szerepét.

Olyan szuggesztív kérdéseket használva, mint "az egyház még mindig azt hiszi, hogy kiváltságai vannak? A törvények felett állnak?" Az IrishExaminer.com arra célzott, hogy az egyházat diszkriminálni kell, és jogi túlkapásoknak kell alávetni.

Április 9-én az IrishExaminer.com felháborodását fejezte ki Cullinan titkárnője miatt, aki egy e-mailben azt a közhelyet írta, hogy az Egészségügyi Világszervezet "az abortuszt, a homoszexualitást és a radikális feminizmust támogatja a világ népességének csökkentése érdekében".

Nagyon szokatlan ez egy püspöktől, akinek gyávasága köztudott, de Cullinan nem volt lenyűgözve az oligarchák dühkitörésétől. Április 11-én ismét az utcára vonult.

#newsIavsokwtxu