hu.news
3659

Mel Gibson találkozott Gracida püspökkel: Szedevakantizmus a levegőben?

A passió színésze és készítője, ami a történelem egyik leghíresebb keresztény filmje, a 64 éves Mel Gibson június 23-án képeket publikált arról, hogy múlt hétvégén találkozott a nyugdíjazott …More
A passió színésze és készítője, ami a történelem egyik leghíresebb keresztény filmje, a 64 éves Mel Gibson június 23-án képeket publikált arról, hogy múlt hétvégén találkozott a nyugdíjazott, 97 éves René Gracida texasi Corpus Christi püspökkel.
A jól tájékozódott szedevakantista NovusOrdoWatch.org azt állítja, hogy Gibson is szedevakantista lett, mint a nemrég elhunyt édesapja (+május 11). A szedevakantisták úgy gondolják, hogy az összes XII. Piusz utáni pápa imposztor.
Azonban Gibson ezt soha sem mondta el a nyílvánosságnak, sőt ellenkezőleg, januárban részt vett a Melkite katolikus liturgián. Gibson egy Amoris Laetitia házasságtörő, akinek kilenc gyereke van három különböző nőtől. A legújabb ágyasa a 29 éves Rosalind Ross.
Gracida püspök azt mondta, hogy XVI. Benedek továbbra is a pápa, a bíborosoknak pedig inkább össze kellene fogniuk és figyelmen kívül hagyni Ferenc pápát.
#newsGnbcfzcpwx
Johann Liber and one more user link to this post
Atosz80
imposztor csak is egyedül ferkó a többi biztos hogy nem
Atosz80
melkita katolikus de mindegy
Atosz80
nem figyelmen kívül hagyni hanem eretnekké nyilvánítani kéne és kidobni vagy kiátkozni kéne a katolikus egyházból