hu.news
2324

Túl sok álszentség: Ferenc pápa "a nyitott kapuk egyházát" prédikálja

"Az egyháznak egy nagy teremnek kell lennie, nem egy kis zárt körnek, hanem egy közösségnek, amelynek karjait szélesre tárják, és mindenkit befogad" - fejtette ki Ferenc pápa a június 6-i Corpus …More
"Az egyháznak egy nagy teremnek kell lennie, nem egy kis zárt körnek, hanem egy közösségnek, amelynek karjait szélesre tárják, és mindenkit befogad" - fejtette ki Ferenc pápa a június 6-i Corpus Christi misén a Szent Péter-bazilikában.
Felmelegítette mantráját, miszerint a "tiszták és tökéletesek egyháza" olyan hely, ahol senkinek sincs helye. De a "tiszták és tökéletesek" egyházát legfeljebb Ferenc pápa hirdeti, akinek úgy tűnik, mindenki "tiszta és tökéletes", kivéve azokat, akik szennyezik a környezetet vagy komolyan veszik a hitet.
Ferenc pápa túl messzire ment képmutatásában, amikor arról beszélt, hogy "a nyitott ajtókkal rendelkező egyház, amely Krisztus körül gyülekezik és ünnepel, egy nagy szoba, ahová mindenki beléphet. Mindenki!" Ezt Ferenc pápa mondta, az az ember, aki üldözi a katolikus közösségeket, kirúgja a püspököket, mert katolikusok, megtiltja a szentmiséket a Szent Péter-bazilikában, nem hajlandó találkozni a saját bíborosaival, és épp most indított háborút a római …More
francesco69
Én is szeretnék neki egy nagy termet, ahol mindenféle ember befér, csak az ablakain legyen rács, és kilincs csak kívülről!!!!
Atosz80
meg a sok büdös mocskos menekült előtt